Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz ekspresowego dania na majówkowego grilla? Idealnie sprawdzi się tu ser halloumi. Ten słony ser genialnie komponuje się z wiosenną sałatką i podpiekanym na ruszcie pieczywem. Oto ekspresowy przepis na ser halloumi z grilla.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117850
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8286
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3081
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2002
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1483
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117850
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8286
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3081
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2002
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1483
Składniki
Ser halloumi pokrój w ok. półcentymetrowe plastry.
Do miski wlej oliwę z oliwek, sok z cytryny, wsyp czosnek, wszystko wymieszaj. Plastry sera posmaruj marynatą.
Smaż na dobrze rozgrzanym grillu z dwóch stron aż halloumi ładnie się przyrumieni.