Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz ekspresowego dania na majówkowego grilla? Idealnie sprawdzi się tu ser halloumi. Ten słony ser genialnie komponuje się z wiosenną sałatką i podpiekanym na ruszcie pieczywem. Oto ekspresowy przepis na ser halloumi z grilla.
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 79
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 754
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 474
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 266
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 79
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 754
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 474
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 266
Składniki
Ser halloumi pokrój w ok. półcentymetrowe plastry.
Do miski wlej oliwę z oliwek, sok z cytryny, wsyp czosnek, wszystko wymieszaj. Plastry sera posmaruj marynatą.
Smaż na dobrze rozgrzanym grillu z dwóch stron aż halloumi ładnie się przyrumieni.