Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz ekspresowego dania na majówkowego grilla? Idealnie sprawdzi się tu ser halloumi. Ten słony ser genialnie komponuje się z wiosenną sałatką i podpiekanym na ruszcie pieczywem. Oto ekspresowy przepis na ser halloumi z grilla.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 914
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4549
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1167
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 524
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 914
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4549
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1167
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 524
Składniki
Ser halloumi pokrój w ok. półcentymetrowe plastry.
Do miski wlej oliwę z oliwek, sok z cytryny, wsyp czosnek, wszystko wymieszaj. Plastry sera posmaruj marynatą.
Smaż na dobrze rozgrzanym grillu z dwóch stron aż halloumi ładnie się przyrumieni.