Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjnie na Święta w sklepach pojawia się olej lniany o niewiarygodnych właściwościach i jest niezwykle smaczny. Tradycyjnie tez na święta podaje się w nim śledzie.
Śledzie namoczyłam przez noc. Można krócej jak ktoś lubi mocno słone.
Cebulę pokroiłam w półplasterki.
W naczyniu układałam pokrojone w paseczki śledzie, posypywałam je cebulą i pieprzem i układałam kolejną warstwę.
Całość zalałam olejem lnianym. Olej ma ostry korzenny smak. W połączeniu ze śledziami nadaje im bogatego smaku a o wartościach odżywczych i zdrowotnych można napisać książkę.
Smacznego :)
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po dwóch dniach w...
Odsłon: 20519
Ciasto, deser który przeważnie bardzo szybko znika. Łatwy jest w wykonaniu....
Odsłon: 258
Pyszny i sycący obiad, który przygotujecie w kilka chwil. Kasza, warzywa, ku...
Odsłon: 35
Tą pizzę mogłabym jeść codziennie. Sekretem jest ciasto, które wypiekane jest...
Odsłon: 68
Ciasto, deser który przeważnie bardzo szybko znika. Łatwy jest w wykonaniu....
Odsłon: 258
Pyszny i sycący obiad, który przygotujecie w kilka chwil. Kasza, warzywa, ku...
Odsłon: 35
Tą pizzę mogłabym jeść codziennie. Sekretem jest ciasto, które wypiekane jest...
Odsłon: 68
Składniki
Śledzie namoczyłam przez noc. Można krócej jak ktoś lubi mocno słone. Cebulę pokroiłam w półplasterki. W naczyniu układałam pokrojone w paseczki śledzie, posypywałam je cebulą i pieprzem i układałam kolejną warstwę. Całość zalałam olejem lnianym. Olej ma ostry korzenny smak. W połączeniu ze śledziami nadaje im bogatego smaku a o wartościach odżywczych i zdrowotnych można napisać książkę.
Smacznego :)
Przepisy Dodatki
Dodatki
Salceson z golonki.
Dodatki
Pieczone nadzionko
Dodatki
Ciasto na pierogi bez jajka
Dodatki
Fasolka szparagowa z piekarnika
Salceson z golonki.
Salceson zrobiony jest z tylnej golonki i przednich goleni wieprzowych, salce...
Odsłon: 351
Pieczone nadzionko
Przy okazji faszerowania kurczaka przygotowałam też pieczone nadzienie. W sam...
Odsłon: 399