Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyszło pyszne połączenie,dla tych co nie odchudzają się:) Do jajeczniczki,do chlebusia itp.bardzo polecam,wyszło przesmaczne:)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4856
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13188
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5784
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7403
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4856
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13188
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5784
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7403
Składniki
Podgardle pokroić w kostkę i topić,za pół godziny dodać pokrojoną słoninkę w kostkę. Gdy już mamy stopione skwareczki dodać czosnek przeciśnięty przez praskę oraz pokrojoną natkę pietruszki i doprawiamy do smaku pieprzem i solą.
Smacznego życzę!