Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyszło pyszne połączenie,dla tych co nie odchudzają się:) Do jajeczniczki,do chlebusia itp.bardzo polecam,wyszło przesmaczne:)
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 209
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 111
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27897
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 209
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 111
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27897
Składniki
Podgardle pokroić w kostkę i topić,za pół godziny dodać pokrojoną słoninkę w kostkę. Gdy już mamy stopione skwareczki dodać czosnek przeciśnięty przez praskę oraz pokrojoną natkę pietruszki i doprawiamy do smaku pieprzem i solą.
Smacznego życzę!