Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smalec wieprzowy zrobiony ze świeżego, wieprzowego boczku i cebuli, idealny jako smarowidło do chleba.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22243
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 97
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 122
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 265
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22243
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 97
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 122
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 265
Składniki
Pokrojony w małą kostkę boczek smażymy na wolnym ogniu pod przykryciem do momentu zarumienienia się skwarek. Do zarumienionych skwarek dodajemy cebulę pokrojoną w kostkę. Dodajemy majeranek i przyprawiamy solą i pieprzem ziołowym. Smażymy aż cebula ładnie się zeszkli. Zawartość z patelni wykładamy do słoiczka, studzimy i ostudzony wstawiamy do lodówki na godzinę. Po godzinie możemy smarować kromkę chleba i się zajadać. Smacznego !!!