Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smalec wieprzowy zrobiony ze świeżego, wieprzowego boczku i cebuli, idealny jako smarowidło do chleba.
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18512
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7072
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30652
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18512
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7072
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30652
Składniki
Pokrojony w małą kostkę boczek smażymy na wolnym ogniu pod przykryciem do momentu zarumienienia się skwarek. Do zarumienionych skwarek dodajemy cebulę pokrojoną w kostkę. Dodajemy majeranek i przyprawiamy solą i pieprzem ziołowym. Smażymy aż cebula ładnie się zeszkli. Zawartość z patelni wykładamy do słoiczka, studzimy i ostudzony wstawiamy do lodówki na godzinę. Po godzinie możemy smarować kromkę chleba i się zajadać. Smacznego !!!