Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smalec wieprzowy zrobiony ze świeżego, wieprzowego boczku i cebuli, idealny jako smarowidło do chleba.
Pokrojony w małą kostkę boczek smażymy na wolnym ogniu pod przykryciem do momentu zarumienienia się skwarek. Do zarumienionych skwarek dodajemy cebulę pokrojoną w kostkę. Dodajemy majeranek i przyprawiamy solą i pieprzem ziołowym. Smażymy aż cebula ładnie się zeszkli. Zawartość z patelni wykładamy do słoiczka, studzimy i ostudzony wstawiamy do lodówki na godzinę. Po godzinie możemy smarować kromkę chleba i się zajadać.
Smacznego !!!
Uwielbiam lekko słodki i orzechowy smak dziczyzny, który idealnie komponuje s...
Odsłon: 13
Dieta ketogeniczna wyklucza pieczywo. Polecam pyszny zamiennik.
Odsłon: 38
Uwielbiam lekko słodki i orzechowy smak dziczyzny, który idealnie komponuje s...
Odsłon: 13
Dieta ketogeniczna wyklucza pieczywo. Polecam pyszny zamiennik.
Odsłon: 38
Składniki
Pokrojony w małą kostkę boczek smażymy na wolnym ogniu pod przykryciem do momentu zarumienienia się skwarek. Do zarumienionych skwarek dodajemy cebulę pokrojoną w kostkę. Dodajemy majeranek i przyprawiamy solą i pieprzem ziołowym. Smażymy aż cebula ładnie się zeszkli. Zawartość z patelni wykładamy do słoiczka, studzimy i ostudzony wstawiamy do lodówki na godzinę. Po godzinie możemy smarować kromkę chleba i się zajadać. Smacznego !!!
Przepisy Dodatki
Dodatki
Pasta jajeczna z rzodkiewką
Dodatki
Wędzonka wieprzowa.
Dodatki
Kapusta czerwona zasmażana
Dodatki
Ciapkapusta
Pasta jajeczna z rzodkiewką
Dziś klasyka. Pasta jajeczna. Bardzo ją lubię. Najlepsza chyba tradycyjna,...
Odsłon: 63
Wędzonka wieprzowa.
Efekt dzisiejszego wędzenia bardzo smacznej kolejnej wędzonki :) Wędzona met...
Odsłon: 140