Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne smarowidło, które z powodzeniem zastąpi masło czy margarynę:) Posiada aksamitną konsystencje, wyrazisty smak, dzięki czemu możemy cienko posmarować kanapkę, położyć na niej dowolne dodatki i zajadać
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11961
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16479
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5299
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11961
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16479
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5299
Składniki
Rukolę wsypujemy do wysokiego, wąskiego naczynia, dodać połowę pomidorów wraz z połową oleju oraz pokrojony w plasterki czosnek. Zmiksować za pomocą blendera na gładką masę.