Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne smarowidło, które z powodzeniem zastąpi masło czy margarynę:) Posiada aksamitną konsystencje, wyrazisty smak, dzięki czemu możemy cienko posmarować kanapkę, położyć na niej dowolne dodatki i zajadać
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5463
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34524
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2162
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113831
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5463
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34524
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2162
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113831
Składniki
Rukolę wsypujemy do wysokiego, wąskiego naczynia, dodać połowę pomidorów wraz z połową oleju oraz pokrojony w plasterki czosnek. Zmiksować za pomocą blendera na gładką masę.