Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do obiadu zamiast ziemniaków które tuczą.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 933
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13566
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 933
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13566
Składniki
Wykonanie: Na oleju usmażyć posiekana cebulę, dodać masło, wrzucić kaszę, a gdy będzie ciepła dodać starty oscypek. Doprawić do smaku solą i pieprzem, posypać natką pietruszki. Podawać z wędzoną rybą, surówką z pora i marchewki. SMACZNEGO.