Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od dawna w markecie widywałam sałatę rzymską. I dopiero teraz skusiłam się aby ją kupić. I to był bardzo dobry pomysł. W okresie gdy nie ma młodej kapusty, sałata rzymska uzupełnia jej brak. Dzisiaj usmażyłam ją na maśle bez dodatku wody. I jestem zachwycona jej smakiem. A przy tym przygotowuje się ją bardzo szybko.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2324
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421505
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2097
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2324
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421505
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2097
Składniki
Oczyścić i przygotować cebulkę, czosnek i sałatę.
Na rozgrzanym maśle podsmażyć pokrojoną cebulkę i czosnek. Dodać pokrojoną grubo sałatę.
Wymieszać na patelni i smażyć pod przykryciem na wolnym ogniu. Posolić, posypać pieprzem i gotowe. A, i jeszcze posypać sporą ilością koperku. Smacznego!!!