Dodatki Przepis na:
Przepisów i artykułów: 94 Ocena: 1001
Dodano: 18.03.2019
Odsłon: 1702
1-2 os. | 15 min | łatwe | tanie |
Oczyścić i przygotować cebulkę, czosnek i sałatę.
Na rozgrzanym maśle podsmażyć pokrojoną cebulkę i czosnek.
Dodać pokrojoną grubo sałatę.
Wymieszać na patelni i smażyć pod przykryciem na wolnym ogniu. Posolić, posypać pieprzem i gotowe. A, i jeszcze posypać sporą ilością koperku.
Smacznego!!!
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

pelen_brzuszek 19 marca 2019Zgłoś do usunięcia
fajny pomysł :)1 Kto głosował? | Odpowiedz

kulinarnagosia 19 marca 2019Zgłoś do usunięcia
Zawsze ją jadam w surowej postaci, ale taka może być ciekawa w smaku :)1 Kto głosował? | Odpowiedz

Maudie 18 marca 2019Zgłoś do usunięcia
Fajny,ciekawy przepis :)1 Kto głosował? | Odpowiedz

slodkisentyment 18 marca 2019Zgłoś do usunięcia
Ciekawe :)1 Kto głosował? | Odpowiedz