Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od dawna w markecie widywałam sałatę rzymską. I dopiero teraz skusiłam się aby ją kupić. I to był bardzo dobry pomysł. W okresie gdy nie ma młodej kapusty, sałata rzymska uzupełnia jej brak. Dzisiaj usmażyłam ją na maśle bez dodatku wody. I jestem zachwycona jej smakiem. A przy tym przygotowuje się ją bardzo szybko.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17634
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1771
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15270
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5066
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9011
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17634
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1771
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15270
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5066
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9011
Składniki
Oczyścić i przygotować cebulkę, czosnek i sałatę.
Na rozgrzanym maśle podsmażyć pokrojoną cebulkę i czosnek. Dodać pokrojoną grubo sałatę.
Wymieszać na patelni i smażyć pod przykryciem na wolnym ogniu. Posolić, posypać pieprzem i gotowe. A, i jeszcze posypać sporą ilością koperku. Smacznego!!!