Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leszcz jest przepyszną rybą, często niedocenianą przez nadmiar ości, a warto!
pęseta
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 115677
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7880
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2972
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1378
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1238
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 115677
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7880
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2972
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1378
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1238
Składniki
Wyfiletowaną rybę trzeba naciąć, sztuka była spora tak więc i ości, wyjęłam je pęsetą. Oprószyłam przyprawami.
Dokładnie obtoczyłam w mące krupczatce, doskonale wchłania wilgoć i właściwie wystarczy tez za panierkę, jest chrupka. Smażyłam na rumiano, odsączyłam na ręcznikach papierowych i skropiłam sokiem z cytryny. Cześć użyłam do kanapek, na ciepło i zimno.
Smacznego :)