Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leszcz jest przepyszną rybą, często niedocenianą przez nadmiar ości, a warto!
pęseta
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10551
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336857
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4584
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424443
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10551
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336857
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4584
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424443
Składniki
Wyfiletowaną rybę trzeba naciąć, sztuka była spora tak więc i ości, wyjęłam je pęsetą. Oprószyłam przyprawami.
Dokładnie obtoczyłam w mące krupczatce, doskonale wchłania wilgoć i właściwie wystarczy tez za panierkę, jest chrupka. Smażyłam na rumiano, odsączyłam na ręcznikach papierowych i skropiłam sokiem z cytryny. Cześć użyłam do kanapek, na ciepło i zimno.
Smacznego :)