Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leszcz jest przepyszną rybą, często niedocenianą przez nadmiar ości, a warto!
pęseta
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2083
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17942
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1966
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2083
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17942
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1966
Składniki
Wyfiletowaną rybę trzeba naciąć, sztuka była spora tak więc i ości, wyjęłam je pęsetą. Oprószyłam przyprawami.
Dokładnie obtoczyłam w mące krupczatce, doskonale wchłania wilgoć i właściwie wystarczy tez za panierkę, jest chrupka. Smażyłam na rumiano, odsączyłam na ręcznikach papierowych i skropiłam sokiem z cytryny. Cześć użyłam do kanapek, na ciepło i zimno.
Smacznego :)