Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Genialny dodatek do gorącej czekolady i popcornu
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4444
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1450
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 393
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4444
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1450
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 393
Składniki
W rondlu o grubym dnie mieszamy cukier z wodą i podgrzewamy. Nie mieszamy aż do momentu, gdy mikstura zacznie brązowieć.
Dodajemy masło, które mocno spieni całość.
Gdy już się rozpuści powoli dodajemy śmietankę ostro mieszając. Na koniec dodajemy szczyptę soli przepuszczoną przez młynek i viola!