Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Genialny dodatek do gorącej czekolady i popcornu
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 98
Polecam.
Odsłon: 716
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 77
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 98
Polecam.
Odsłon: 716
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 77
Składniki
W rondlu o grubym dnie mieszamy cukier z wodą i podgrzewamy. Nie mieszamy aż do momentu, gdy mikstura zacznie brązowieć.
Dodajemy masło, które mocno spieni całość.
Gdy już się rozpuści powoli dodajemy śmietankę ostro mieszając. Na koniec dodajemy szczyptę soli przepuszczoną przez młynek i viola!