Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Genialny dodatek do gorącej czekolady i popcornu
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 498
Granat świetnie komponuje się z sałatami.
Odsłon: 44
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 25
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 498
Granat świetnie komponuje się z sałatami.
Odsłon: 44
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 25
Składniki
W rondlu o grubym dnie mieszamy cukier z wodą i podgrzewamy. Nie mieszamy aż do momentu, gdy mikstura zacznie brązowieć.
Dodajemy masło, które mocno spieni całość.
Gdy już się rozpuści powoli dodajemy śmietankę ostro mieszając. Na koniec dodajemy szczyptę soli przepuszczoną przez młynek i viola!