Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7914
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1202
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13690
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7914
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1202
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13690
Składniki
Papryke i papryczki wydrazamy z nasionek i blonek, kroimy w czastki. nastepnie przekladamy do malaksera i miksujemy, ale tak zeby zostaly czasteczki widoczne.
Cukier rozpuszczamy w occie, dodajemy zmiksowane papryczki, doprowadzamy do wrzenia i gotujemy na malym ogniu przez ok 10 min.
Odstawiamy do ostygniecia ok 40 min, nastepnie przelewamy do sloikow i zamykamy szczelnie.