Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
slodko pikantny sos do mies i serow
Schab wieprzowy wędzony w aromacie płynnego dymu wędzarniczego olcha/buk. Trz...
Odsłon: 5140
Masło niesamowicie wzbogaca smak ryby, właściwie inne przyprawy oprócz soli i...
Odsłon: 625
Schab wieprzowy wędzony w aromacie płynnego dymu wędzarniczego olcha/buk. Trz...
Odsłon: 5140
Masło niesamowicie wzbogaca smak ryby, właściwie inne przyprawy oprócz soli i...
Odsłon: 625
Składniki
Papryke i papryczki wydrazamy z nasionek i blonek, kroimy w czastki. nastepnie przekladamy do malaksera i miksujemy, ale tak zeby zostaly czasteczki widoczne.
Cukier rozpuszczamy w occie, dodajemy zmiksowane papryczki, doprowadzamy do wrzenia i gotujemy na malym ogniu przez ok 10 min.
Odstawiamy do ostygniecia ok 40 min, nastepnie przelewamy do sloikow i zamykamy szczelnie.