Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pizza na spodzie z serka wiejskiego to świetna alternatywa dla klasycznej piz...
Odsłon: 189
Przepis dnia
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 1967
To smaczna i zdrowa przekąska. Idealna jako lunch do pracy czy szkoły - ja za...
Odsłon: 74
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 313
Pizza na spodzie z serka wiejskiego to świetna alternatywa dla klasycznej piz...
Odsłon: 189
Przepis dnia
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 1967
To smaczna i zdrowa przekąska. Idealna jako lunch do pracy czy szkoły - ja za...
Odsłon: 74
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 313
Składniki
Papryke i papryczki wydrazamy z nasionek i blonek, kroimy w czastki. nastepnie przekladamy do malaksera i miksujemy, ale tak zeby zostaly czasteczki widoczne.
Cukier rozpuszczamy w occie, dodajemy zmiksowane papryczki, doprowadzamy do wrzenia i gotujemy na malym ogniu przez ok 10 min.
Odstawiamy do ostygniecia ok 40 min, nastepnie przelewamy do sloikow i zamykamy szczelnie.