Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny sos chrzanowy z dodatkiem jabłka, to propozycja której nie może zabraknąć na stole wielkanocnym.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 983
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 115
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2167
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4180
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 983
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 115
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2167
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4180
Składniki
Ugotowane na twardo jajka drobno siekamy i umieszczamy w misce, dodajemy starte na tarce o dużych oczkach lub drobno posiekane, obrane jabłko, śmietanę, majonez i chrzan. Całość doprawiamy szczyptą soli oraz cukru i dokładnie mieszamy.