Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa alternatywa dla sosu tatarskiego. Pyszny dodatek do różnego rodzaju pieczeni i wędlin
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1978
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1656
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2705
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1978
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1656
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2705
Składniki
Chrzan wyjmij ze słoiczka, odciśnij na sitku z nadmiaru wody. Jajka ugotuj na twardo. Obierz i oddziel białka od żółtek. Żółtka utrzyj z musztardą. Białka pokrój w drobną kostkę. Do żółtek powoli dodawaj śmietanę. Dodaj białka i chrzan. Wymieszaj. Dopraw do smaku solą, pieprzem i cukrem.