Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa alternatywa dla sosu tatarskiego. Pyszny dodatek do różnego rodzaju pieczeni i wędlin
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 107
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 100
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 107
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 100
Składniki
Chrzan wyjmij ze słoiczka, odciśnij na sitku z nadmiaru wody. Jajka ugotuj na twardo. Obierz i oddziel białka od żółtek. Żółtka utrzyj z musztardą. Białka pokrój w drobną kostkę. Do żółtek powoli dodawaj śmietanę. Dodaj białka i chrzan. Wymieszaj. Dopraw do smaku solą, pieprzem i cukrem.