Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos na bazie jogurtu naturalnego z marynowanymi grzybkami,świetny dodatek do wędlin,mięsa jak i warzyw.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 179
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 179
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
Jogurt i majonez przełożyć do miseczki. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek,posiekany koperek,pokrojone maślaczki lub inne grzyby marynowane. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić na pół godz.by smaki się przegryzły. Smacznego!