Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dip do frytek,chipsów,zapiekanek,pizzy i.t.p.Jak dla mnie najlepszy:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Śmietanę wymieszać z dość sporą ilością majonezu,żeby było gęste.Ser żółty zetrzeć na drobnej tarce,czosnek przecisnąć przez praskę i dodać do śmietany.Wszystko wymieszać.
Śmietanę wymieszać z dość sporą ilością majonezu,żeby było gęste.Ser żółty zetrzeć na drobnej tarce,czosnek przecisnąć przez praskę i dodać do śmietany.Wszystko wymieszać.