Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dip do frytek,chipsów,zapiekanek,pizzy i.t.p.Jak dla mnie najlepszy:)
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2905
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 246
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2905
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 246
Składniki
Śmietanę wymieszać z dość sporą ilością majonezu,żeby było gęste.Ser żółty zetrzeć na drobnej tarce,czosnek przecisnąć przez praskę i dodać do śmietany.Wszystko wymieszać.
Śmietanę wymieszać z dość sporą ilością majonezu,żeby było gęste.Ser żółty zetrzeć na drobnej tarce,czosnek przecisnąć przez praskę i dodać do śmietany.Wszystko wymieszać.