Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny sos na bazie majonezu z warzywami konserwowymi. Świetnie sprawdzi się do mięs pieczonych i z grilla.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326451
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12087
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16860
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5506
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326451
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12087
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16860
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5506
Składniki
Ogórki, paprykę i cebulki kroimy w drobną kostkę. Grzyby płuczemy i również kroimy drobno. Warzywa i grzyby mieszamy z majonezem i jogurtem. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Odstawiamy do lodówki na godzinę. Sos świetnie pasuje do mięs.