Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty sos majonezowo -śmietanowy z czosnkiem i dużą garścią ziół: koperku, szczypiorku, pietruszki. Doskonała baza do sałatek i surówek. Latem mamy dorodne, świeże zioła, warto taki sos często wykorzystywać do sałatek!
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1477
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1668
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 60
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1477
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1668
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 60
Składniki
Majonez, śmietanę, olej, czosnek i przyprawy wrzucamy do miski, mieszamy. Natkę, koperek i szczypior drobno siekamy i dodajemy do sosu. Posiekaną zieleninę łączymy z sosem.
Sos farmerski doskonały do sałatek i surówek gotowy!