Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrafi ożywić każdego grilla!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1156
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13196
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1156
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13196
Składniki
Miałam własny niskosłodzony dżem brzoskwiniowy, dobre będą też świeże, obrane i zgniecione owoce. Trzeba dobrze doprawić, ma być kwaśne od octu, mocno ostre, czosnkowe i leciutko słone. Pasuje do mięs, drobiu i owoców morza. U siebie podałam do kebabu i kalmara.