Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrafi ożywić każdego grilla!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1235
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 477
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1323
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1235
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 477
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1323
Składniki
Miałam własny niskosłodzony dżem brzoskwiniowy, dobre będą też świeże, obrane i zgniecione owoce. Trzeba dobrze doprawić, ma być kwaśne od octu, mocno ostre, czosnkowe i leciutko słone. Pasuje do mięs, drobiu i owoców morza. U siebie podałam do kebabu i kalmara.