Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanie przeważnie smażę w panierce jak kotlety lub dodaję do jajecznicy, ale tym razem postanowiłem zrobić sos. Okazał się uniwersalny - nadaje się jako dodatek do ziemniaków, makaronu czy kaszy.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 658
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 397
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15103
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1830
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 658
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 397
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15103
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1830
Składniki
Kanie pokroić w dość dużą kostkę, a cebulę w kostkę lub piórka - jak kto lubi.
Na patelni roztopić masło - ok. 2 łyżki. Cebulę podsmażyć na złoty kolor.
Dodać grzyby i dusić aż zmiękną. Następnie przyprawić solą, pieprzem i majerankiem.
Na koniec dodać śmietanę i delikatnie wymieszać.
Smacznego!