Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanie przeważnie smażę w panierce jak kotlety lub dodaję do jajecznicy, ale tym razem postanowiłem zrobić sos. Okazał się uniwersalny - nadaje się jako dodatek do ziemniaków, makaronu czy kaszy.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1010
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 904
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12726
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1010
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 904
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12726
Składniki
Kanie pokroić w dość dużą kostkę, a cebulę w kostkę lub piórka - jak kto lubi.
Na patelni roztopić masło - ok. 2 łyżki. Cebulę podsmażyć na złoty kolor.
Dodać grzyby i dusić aż zmiękną. Następnie przyprawić solą, pieprzem i majerankiem.
Na koniec dodać śmietanę i delikatnie wymieszać.
Smacznego!