Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanie przeważnie smażę w panierce jak kotlety lub dodaję do jajecznicy, ale tym razem postanowiłem zrobić sos. Okazał się uniwersalny - nadaje się jako dodatek do ziemniaków, makaronu czy kaszy.
Wspaniały deser składający się z połączenia czekolady, jajek, bitej śmietany...
Odsłon: 46
danie szybkie, proste i pyszne czyli takie jakie lubimy najbardziej
Odsłon: 67
Ciasto idealne na święta i karnawał. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyj...
Odsłon: 2601
Wspaniały deser składający się z połączenia czekolady, jajek, bitej śmietany...
Odsłon: 46
danie szybkie, proste i pyszne czyli takie jakie lubimy najbardziej
Odsłon: 67
Ciasto idealne na święta i karnawał. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyj...
Odsłon: 2601
Składniki
Kanie pokroić w dość dużą kostkę, a cebulę w kostkę lub piórka - jak kto lubi.
Na patelni roztopić masło - ok. 2 łyżki. Cebulę podsmażyć na złoty kolor.
Dodać grzyby i dusić aż zmiękną. Następnie przyprawić solą, pieprzem i majerankiem.
Na koniec dodać śmietanę i delikatnie wymieszać.
Smacznego!