Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyrazisty w smaku o kremowej, gęstej konsystencji. Stanowi doskonały dodatek do jajek, wędzonego łososia oraz gotowanych warzyw. Jego przygotowanie zajmie Wam dosłownie chwilę.
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 165
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 1726
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4439
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 165
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 1726
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4439
Składniki
Masło rozpuścić w garnku.
Białka oddziel od żółtek. W garnku nastaw wodę, nad garnkiem z gotującą się wodą umieść miskę z żółtkami i ubijaj je na parze.
Naczynie z ubitymi jajkami zdejmij z garnka i dodaj małym strumieniem rozpuszczone masło. Mieszaj wszystkie składniki do otrzymania gładkiej, kremowej konsystencji.
Na koniec wyciśnij sok z połówki cytryny i dodaj go do sosu. Dopraw solą i pieprzem.