Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasuje do wielu dań. Do mięs, sałatek, ryb.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1155
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1155
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
Do miseczki przełożyć jogurt. Dodać majonez, posiekany koperek, czosnek przeciśnięty przez praskę oraz sok z cytryny, cukier i sól do smaku. Dokładnie wymieszać. Gotowe.