Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawicznie się robi, idealnie nadaje się do rybki.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 99
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31252
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 405
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 99
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31252
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 405
Składniki
Koperek drobno siekamy. Masło rozpuszczamy na patelni, wsypujemy mąkę i lekko przesmażamy. Dodajemy bulion i połowę koperku, chwilę razem gotujemy. Dodajemy śmietanę, mieszamy i doprawiamy do smaku. Dodajemy resztę koperku i sosik mamy gotowy :)