Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo koperkowy sos bez dodatku tłuszczu. Najlepiej smakuje podawany z ziemniakami i jajkiem.
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 85
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 38
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 304
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1422
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 85
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 38
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 304
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1422
Składniki
Koperek gotować do miękkości w dwóch szklankach wody z dodatkiem ziela angielskiego, soli i pieprzu.
Mąkę rozprowadzić w pół szklanki letniej wody i wlać do gotującego się sosu, dokładnie wymieszać i gotować jeszcze przez około 3 minuty.
Sos zdjąć z płyty grzewczej i odstawić na około 10 minut, następnie dodać jogurt i jeszcze raz wymieszać. Gotowe!