Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj sos koperkowy ,smaczny , prosty w przygotowaniu. Polecam
rondel, widelec, garnuszek, nóź, deska,
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 204
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 335
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 204
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 335
Składniki
Bulion podgrzewamy doprowadzając do zagotowania, podgrzewając dodajemy oczyszczony, opłukany i drobno poszatkowany koperek. Doprawiamy pieprzem i solą i na koniec zagęszczamy mąką rozmieszaną w śmietanie 30 % . Gotujemy do zgęstnienia sosu. Smacznego.
Sos wykorzystałam do ziemniaków z klopsem mielonym i surówką.