Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj sos koperkowy ,smaczny , prosty w przygotowaniu. Polecam
rondel, widelec, garnuszek, nóź, deska,
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Bulion podgrzewamy doprowadzając do zagotowania, podgrzewając dodajemy oczyszczony, opłukany i drobno poszatkowany koperek. Doprawiamy pieprzem i solą i na koniec zagęszczamy mąką rozmieszaną w śmietanie 30 % . Gotujemy do zgęstnienia sosu. Smacznego.
Sos wykorzystałam do ziemniaków z klopsem mielonym i surówką.