Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj sos koperkowy ,smaczny , prosty w przygotowaniu. Polecam
rondel, widelec, garnuszek, nóź, deska,
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4350
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7303
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85612
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4350
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7303
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85612
Składniki
Bulion podgrzewamy doprowadzając do zagotowania, podgrzewając dodajemy oczyszczony, opłukany i drobno poszatkowany koperek. Doprawiamy pieprzem i solą i na koniec zagęszczamy mąką rozmieszaną w śmietanie 30 % . Gotujemy do zgęstnienia sosu. Smacznego.
Sos wykorzystałam do ziemniaków z klopsem mielonym i surówką.