Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj smaczny , prosty w przygotowaniu sos koperkowy, który przygotowałam do jajek na piątkowy obiad. Sos przygotujesz zaledwie w kilka chwil. Polecam
rondel, nóż, garnuszek, łyżka, widelec,
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85313
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2606
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10044
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4114
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7164
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85313
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2606
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10044
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4114
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7164
Składniki
Do rondla wlać bulion podgrzewać na średnim ogniu doprowadzając do zagotowania. Koperek po opłukaniu drobno posiekać a następnie dodać do gotującego bulionu . Doprawić pieprzem, solą do smaku , a na koniec zagęścić sos mąką rozmieszaną w śmietanie 30 % .Gotować do zgęstnienia sosu. Smacznego. Podawać do jajek, klopsików , a nawet do ryby itp.
Pyszny sos koperkowy gotowy.