Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na prosty i smaczny sos koperkowy. Można użyć go na przykład do pieczonych mięs, makaronów lub krokietów.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 168
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1176
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1219
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13328
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 168
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1176
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1219
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13328
Składniki
W rondelku rozpuścić masło. Dodać mąkę i wymieszać rózgą.
Dodać rosół i zagotować.
Po zagotowaniu dodać koperek oraz śmietanę. Wymieszać dokładnie. Trzymać dalej na ogniu, ale już nie gotować. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego! :)