Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na prosty i smaczny sos koperkowy. Można użyć go na przykład do pieczonych mięs, makaronów lub krokietów.
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 2803
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 428
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2368
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 2803
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 428
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2368
Składniki
W rondelku rozpuścić masło. Dodać mąkę i wymieszać rózgą.
Dodać rosół i zagotować.
Po zagotowaniu dodać koperek oraz śmietanę. Wymieszać dokładnie. Trzymać dalej na ogniu, ale już nie gotować. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego! :)