Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowywanie majonezu jest dosyć łatwe, ale należy być cierpliwym. Własny majonez smakuje dużo lepiej niż ten ze sklepu. ;)
blender, wysokie naczynie
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 187
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22414
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 212
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 187
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22414
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 212
Składniki
1. Do wysokiego naczynia wrzucić żółtko, ocet i sok z cytryny. 2. Zacząć blendować, powolutku małym strumieniem dodając olej. Cały czas blendować. Blendować do momentu zgęstnienia masy ciągle dolewając powoli olej. 3. Gdy kolor z żółtego zmieni się na biały, a konsystencja zacznie robić się gęsta, to znaczy, że nasz majonez jest gotowy. :) Smacznego!