Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowywanie majonezu jest dosyć łatwe, ale należy być cierpliwym. Własny majonez smakuje dużo lepiej niż ten ze sklepu. ;)
blender, wysokie naczynie
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3878
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34224
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1654
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113656
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3878
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34224
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1654
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113656
Składniki
1. Do wysokiego naczynia wrzucić żółtko, ocet i sok z cytryny. 2. Zacząć blendować, powolutku małym strumieniem dodając olej. Cały czas blendować. Blendować do momentu zgęstnienia masy ciągle dolewając powoli olej. 3. Gdy kolor z żółtego zmieni się na biały, a konsystencja zacznie robić się gęsta, to znaczy, że nasz majonez jest gotowy. :) Smacznego!