Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowywanie majonezu jest dosyć łatwe, ale należy być cierpliwym. Własny majonez smakuje dużo lepiej niż ten ze sklepu. ;)
blender, wysokie naczynie
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 573
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 263
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 121
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 100
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 13010
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 573
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 263
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 121
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 100
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 13010
Składniki
1. Do wysokiego naczynia wrzucić żółtko, ocet i sok z cytryny. 2. Zacząć blendować, powolutku małym strumieniem dodając olej. Cały czas blendować. Blendować do momentu zgęstnienia masy ciągle dolewając powoli olej. 3. Gdy kolor z żółtego zmieni się na biały, a konsystencja zacznie robić się gęsta, to znaczy, że nasz majonez jest gotowy. :) Smacznego!