Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowywanie majonezu jest dosyć łatwe, ale należy być cierpliwym. Własny majonez smakuje dużo lepiej niż ten ze sklepu. ;)
blender, wysokie naczynie
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2406
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1545
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 557
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3690
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1441
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2406
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1545
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 557
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3690
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1441
Składniki
1. Do wysokiego naczynia wrzucić żółtko, ocet i sok z cytryny. 2. Zacząć blendować, powolutku małym strumieniem dodając olej. Cały czas blendować. Blendować do momentu zgęstnienia masy ciągle dolewając powoli olej. 3. Gdy kolor z żółtego zmieni się na biały, a konsystencja zacznie robić się gęsta, to znaczy, że nasz majonez jest gotowy. :) Smacznego!