Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mus malinowy z mrożonych owoców, cukru pudru, cukru waniliowego i soku z cytryny. doskonale sprawdzi się do domowych wypieków lub innych słodkości. Przepis pochodzi z 419. odcinka programu "Ewa gotuje".
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 94
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 203
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 764
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 394
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 539
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 94
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 203
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 764
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 394
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 539
Składniki
Mrożone maliny wsypać na patelnię. Podgrzać. Posłodzić. Uperfumować cukrem waniliowym. Zakwasić sokiem z cytryny. Odparować.
Przetrzeć przez sito i przełożyć do słoiczka.