Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mus malinowy z mrożonych owoców, cukru pudru, cukru waniliowego i soku z cytryny. doskonale sprawdzi się do domowych wypieków lub innych słodkości. Przepis pochodzi z 419. odcinka programu "Ewa gotuje".
Mrożone maliny wsypać na patelnię. Podgrzać. Posłodzić. Uperfumować cukrem waniliowym. Zakwasić sokiem z cytryny. Odparować.
Przetrzeć przez sito i przełożyć do słoiczka.
Delikatny, rozpływający się w ustach deser śmietankowy z lekkim, malinowym ak...
Odsłon: 3092
To chyba najprostszy deser na świecie. Ciasto z serkiem mascarpone robi się n...
Odsłon: 344
To chyba najprostszy deser na świecie. Ciasto z serkiem mascarpone robi się n...
Odsłon: 344
Składniki
Mrożone maliny wsypać na patelnię. Podgrzać. Posłodzić. Uperfumować cukrem waniliowym. Zakwasić sokiem z cytryny. Odparować.
Przetrzeć przez sito i przełożyć do słoiczka.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Kapusta czerwona zasmażana
Dodatki
Ciapkapusta
Dodatki
Ciasto na pierogi bez dodatku jajka
Dodatki
Młoda kapusta z boczkiem i śliwkami
Kapusta czerwona zasmażana
Urozmaici smak niemal każdej potrawy. Doskonale komponuje się z roladą oraz...
Odsłon: 146
Ciapkapusta
Ciapkapusta to tradycyjne danie ze Śląska. Świetnie pasuje do dań mięsnych. M...
Odsłon: 183