Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mus malinowy z mrożonych owoców, cukru pudru, cukru waniliowego i soku z cytryny. doskonale sprawdzi się do domowych wypieków lub innych słodkości. Przepis pochodzi z 419. odcinka programu "Ewa gotuje".
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 82
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 210
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 82
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 210
Składniki
Mrożone maliny wsypać na patelnię. Podgrzać. Posłodzić. Uperfumować cukrem waniliowym. Zakwasić sokiem z cytryny. Odparować.
Przetrzeć przez sito i przełożyć do słoiczka.