Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasuje do dań z każdym rodzajem kaszy. Jest gęsty i bardzo smaczny. Można go wykorzystać nawet w charakterze pasty do pieczywa. Z tym, że radziłabym raczej krótko przetrzymywać w lodówce. Polecam.
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 817
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 376
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3471
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 119
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 202
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 817
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 376
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3471
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 119
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 202
Składniki
Paprykę umyć, przekroić na dwie połowy i upiec w piekarniku. Gdy skórka zacznie się przypalać, wyjąć i i włożyć od razu do woreczka foliowego. Gdy przestygnie, skórkę można zdjąć bez problemu. Upieczoną i pozbawioną skórki paprykę zblendować. Cebulę i pieczarki drobno pokroić. Czosnek przepuścić przez praskę. Warzywa poddusić na oleju. Dodać przyprawy. Wymieszać. Wystudzić. Połączyć ze zmiksowaną papryką i jogurtem.