Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wg nas sos idealnie pasuje do gołąbków.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1163
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4815
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1460
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1163
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4815
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1460
Składniki
Pieczarki obrać, pokroić na pasterki, cebulę pokroić w kostkę. Tak przygotowane podsmażyć na maśle. Następnie pieczarki podlać niewielką ilością wody, doprawić solą i pieprzem, dusić przez 15 minut. Ze śmietany i mąki sporządzić zawiesinę, którą należy wlać do sosu pod koniec duszenia. Całość zagotować. Sosem polać np. gołąbki lub placki ziemniaczane. Przepis na gołąbki na moim profilu: https://smaker.pl/przepis-golabki-klasyczne,105718.html