Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos pieczarkowy jest ultra prosty do zrobienia a dzięki niemu danie nabierze fajnego smaczku. Ugotujemy makaron i już mam obiad. :) Uatrakcyjni również dania mięsne, rybne oraz z warzyw.
rondelek
Domowe wafle do deser mojego dzieciństwa z masą orzechową, dżemem z czarnej p...
Odsłon: 19
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 35
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 31
Przełożony powidłami piernik kasztelański to szybki w przygotowaniu wariant ś...
Odsłon: 2483
Domowe wafle do deser mojego dzieciństwa z masą orzechową, dżemem z czarnej p...
Odsłon: 19
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 35
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 31
Przełożony powidłami piernik kasztelański to szybki w przygotowaniu wariant ś...
Odsłon: 2483
Składniki
Cebulę obrać i posiekać w drobną kostkę. Pieczarki umyć i odkroić ogonki. Posiekać w kostkę.
Cebulę zeszklić na maśle w rondelku. Dodać pieczarki. Posolić i dusić. Posolone pieczarki powinny puścić sok, dlatego nie jest konieczne dolewanie wody. Pod koniec dodać śmietanę. Wymieszać i jeszcze chwilkę pogotować. Smacznego! :)