Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Pieczarki drobno pokroić i podsmażyć na maśle, dodać szklankę mleka. W drugiej szklance mleka wymieszać mąkę, dodać do pieczarek, doprawić solą, pieprzem i gałką. Zagotować.
Pieczarki drobno pokroić i podsmażyć na maśle, dodać szklankę mleka. W drugiej szklance mleka wymieszać mąkę, dodać do pieczarek, doprawić solą, pieprzem i gałką. Zagotować.
Danie dla amatorów makaronów z sosem, pyszne :)
Odsłon: 708
Grzyby i ryby, a jednak, gdy oba składniki łączy jeden dodatek.
Odsłon: 1810
Wypróbujcie mój przepis na domowy sos pieczarkowy. Bez zbędnych dodatków i na...
Odsłon: 24469
Kiedy lato za oknem, to w taką pogodę świetnie wpasuje się deser truskawkowy...
Odsłon: 179
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 198
Pyszna, szybka przekąska idealna na imprezę lub spotkanie ze znajomymi
Odsłon: 78
Do masy sernikowej dodałam mleczko skondensowane co spowodowało, że serniczek...
Odsłon: 121
Mięso tak przygotowane smakuje wybornie. Myślę że pokrojone w plastry i posm...
Odsłon: 97
Kiedy lato za oknem, to w taką pogodę świetnie wpasuje się deser truskawkowy...
Odsłon: 179
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 198
Pyszna, szybka przekąska idealna na imprezę lub spotkanie ze znajomymi
Odsłon: 78
Do masy sernikowej dodałam mleczko skondensowane co spowodowało, że serniczek...
Odsłon: 121
Mięso tak przygotowane smakuje wybornie. Myślę że pokrojone w plastry i posm...
Odsłon: 97
Składniki
Pieczarki drobno pokroić i podsmażyć na maśle, dodać szklankę mleka. W drugiej szklance mleka wymieszać mąkę, dodać do pieczarek, doprawić solą, pieprzem i gałką. Zagotować.
Pieczarki drobno pokroić i podsmażyć na maśle, dodać szklankę mleka. W drugiej szklance mleka wymieszać mąkę, dodać do pieczarek, doprawić solą, pieprzem i gałką. Zagotować.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Salceson z golonki.
Dodatki
Pieczone nadzionko
Dodatki
Ciasto na pierogi bez jajka
Dodatki
Fasolka szparagowa z piekarnika
Salceson z golonki.
Salceson zrobiony jest z tylnej golonki i przednich goleni wieprzowych, salce...
Odsłon: 199
Pieczone nadzionko
Przy okazji faszerowania kurczaka przygotowałam też pieczone nadzienie. W sam...
Odsłon: 221