Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do wielu potraw: gołąbków, kopytek, klusek śląskich. Możesz go podać z czym tylko chcesz, z tym co lubisz.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8346
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1216
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10078
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4607
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 647
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8346
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1216
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10078
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4607
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 647
Składniki
Warzywa gotuję do miękkości, dodaję przyprawy - blenduję, dodaję przecier pomidorowy, następnie hartuję śmietanę: nadlewam pół szklanki wywaru, dodaję śmietanę, mieszam i wlewam do garnka, ciągle gotując na małym ogniu, następnie znowu nadlewam pół szklanki - dodaję mąkę, mieszam i wlewam do garnka, jeszcze chwilę gotuję i gotowe.