Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do wielu potraw: gołąbków, kopytek, klusek śląskich. Możesz go podać z czym tylko chcesz, z tym co lubisz.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1671
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1463
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1461
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1650
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1671
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1463
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1461
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1650
Składniki
Warzywa gotuję do miękkości, dodaję przyprawy - blenduję, dodaję przecier pomidorowy, następnie hartuję śmietanę: nadlewam pół szklanki wywaru, dodaję śmietanę, mieszam i wlewam do garnka, ciągle gotując na małym ogniu, następnie znowu nadlewam pół szklanki - dodaję mąkę, mieszam i wlewam do garnka, jeszcze chwilę gotuję i gotowe.