Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do wielu potraw: gołąbków, kopytek, klusek śląskich. Możesz go podać z czym tylko chcesz, z tym co lubisz.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 258
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 258
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Warzywa gotuję do miękkości, dodaję przyprawy - blenduję, dodaję przecier pomidorowy, następnie hartuję śmietanę: nadlewam pół szklanki wywaru, dodaję śmietanę, mieszam i wlewam do garnka, ciągle gotując na małym ogniu, następnie znowu nadlewam pół szklanki - dodaję mąkę, mieszam i wlewam do garnka, jeszcze chwilę gotuję i gotowe.