Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do wielu potraw: gołąbków, kopytek, klusek śląskich. Możesz go podać z czym tylko chcesz, z tym co lubisz.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5941
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5941
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Składniki
Warzywa gotuję do miękkości, dodaję przyprawy - blenduję, dodaję przecier pomidorowy, następnie hartuję śmietanę: nadlewam pół szklanki wywaru, dodaję śmietanę, mieszam i wlewam do garnka, ciągle gotując na małym ogniu, następnie znowu nadlewam pół szklanki - dodaję mąkę, mieszam i wlewam do garnka, jeszcze chwilę gotuję i gotowe.