Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos pomidorowy inspirowany na sosie z Da Grasso do pizzy i innych dań.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 103
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31257
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 406
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 103
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31257
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 406
Składniki
Na patelnię wlewam przecier pomidorowy i odparowuję z niego wodę, mieszając od czasu do czasu.
Po zgęstnieniu, dodaję: -zioła prowansalskie - bazylię - oregano - majeranek - czosnek granulowany - ostrą paprykę - cukier puder - pieprz.
Wszystko dokładnie mieszam i odstawiam na 10-15minut. Życzę smacznego :)