Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos pomidorowy inspirowany na sosie z Da Grasso do pizzy i innych dań.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35789
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1231
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1766
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6086
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35789
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1231
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1766
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6086
        
        Składniki
Na patelnię wlewam przecier pomidorowy i odparowuję z niego wodę, mieszając od czasu do czasu.
Po zgęstnieniu, dodaję: -zioła prowansalskie - bazylię - oregano - majeranek - czosnek granulowany - ostrą paprykę - cukier puder - pieprz.
Wszystko dokładnie mieszam i odstawiam na 10-15minut. Życzę smacznego :)