Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos tak przygotowany jest świetny do gołąbków jak również do dań mięsnych.
Placki z selera to świetna i nietypowa alternatywa dla klasycznych placków zi...
Odsłon: 2286
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 112
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 5231
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 704
Placki z selera to świetna i nietypowa alternatywa dla klasycznych placków zi...
Odsłon: 2286
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 112
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 5231
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 704
Składniki
Mąkę zasmażyć na maśle .Pod koniec zasmażania dać koncentrat i chwilę zasmażyć razem, Podlać bulionem ,cały czas mieszać by nie było chrupek. Czosnek drobno posiekać dodać do sosu. Jeśli sos bardzo zgęstnieje dolać jeszcze stopniowo bulion. Na końcu wrzucić pokrojoną bazylię. Zagotować doprawić do smaku przyprawami. Smacznego życzę!