Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos tak przygotowany jest świetny do gołąbków jak również do dań mięsnych.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4193
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416562
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4193
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416562
Składniki
Mąkę zasmażyć na maśle .Pod koniec zasmażania dać koncentrat i chwilę zasmażyć razem, Podlać bulionem ,cały czas mieszać by nie było chrupek. Czosnek drobno posiekać dodać do sosu. Jeśli sos bardzo zgęstnieje dolać jeszcze stopniowo bulion. Na końcu wrzucić pokrojoną bazylię. Zagotować doprawić do smaku przyprawami. Smacznego życzę!