Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie prosty i błyskawiczny rabarbarowy sos do mięs z grilla. Jeśli lubisz słodko-kwaśne połączenie smaków z lekką nutką ostrości, skorzystaj z naszego przepisu. Sos idealne będzie pasował również do wegetariańskich kiełbasek czy burgerów.
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 55
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 779
Dziś do pracy.
Odsłon: 267
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1695
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 55
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 779
Dziś do pracy.
Odsłon: 267
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1695
Składniki
Rabarbar umyj, odetnij końcówki i obierz. Pokrój w małą kostkę.
Na rozgrzaną patelnię wysyp cukier, poczekaj, aż się rozpuści i wrzuć rabarbar. Cały czas mieszając, podsmażaj przez 2-3 minuty.
Następnie rabarbar przełóż do blendera, wlej oliwę i zmiksuj. Dodaj 2 łyżeczki francuskiej musztardy i całość wymieszaj.
Przełóż do słoiczka i serwuj do ulubionych mięs z grilla.