Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie prosty i błyskawiczny rabarbarowy sos do mięs z grilla. Jeśli lubisz słodko-kwaśne połączenie smaków z lekką nutką ostrości, skorzystaj z naszego przepisu. Sos idealne będzie pasował również do wegetariańskich kiełbasek czy burgerów.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5317
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 868
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11743
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5063
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1322
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5317
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 868
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11743
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5063
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1322
Składniki
Rabarbar umyj, odetnij końcówki i obierz. Pokrój w małą kostkę.
Na rozgrzaną patelnię wysyp cukier, poczekaj, aż się rozpuści i wrzuć rabarbar. Cały czas mieszając, podsmażaj przez 2-3 minuty.
Następnie rabarbar przełóż do blendera, wlej oliwę i zmiksuj. Dodaj 2 łyżeczki francuskiej musztardy i całość wymieszaj.
Przełóż do słoiczka i serwuj do ulubionych mięs z grilla.