Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos pasujący do niemal wszystkiego. Do warzyw, ziemniaków, kaszy, ryżu czy różnych mięs.
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5803
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1131
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1193
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5803
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1131
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1193
Składniki
Rozpuszczamy naszą kostkę i wrzucamy liść laurowy wraz z zielem angielskim. Po chwili dorzucamy serek topiony i również rozpuszczamy, dodajemy zioła i na małym ogniu staramy się całkowicie rozpuścić serek.
Dodajemy jogurt i sprawdzamy gęstość po redukowaniu, jeśli będzie zbyt rzadki dodajemy troszkę mąki rozbełtanej w wodzie, ale z tym ostrożnie bo sos po wystygnięciu gęstnieje i sami musicie ocenić na przyszłość ile będziecie dodawać.