Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sosy są dodatkiem do sypkich, suchych potraw. Nadają im soczystość i podkreślają smak. Podawane są do potraw gorących, jak i zimnych mięs oraz przekąsek. Dzisiaj przedstawiam znakomity sos do zimnego bufetu, wędlin, pasztetów oraz do kanapek.
deska do krojenia, nóż, salaterka
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 919
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 304
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 18941
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 919
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 304
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 18941
Składniki
Żółtka przetrzeć przez sito lub dokładnie rozetrzeć na jednolitą masę z musztardą, ucierać dalej dodając olej.
Do gęstego sosu dodać drobno posiekane korniszony i grzybki oraz białka jajek.
Dodać zieleninę i doprawić do smaku solą i cukrem. Podawać jako dodatek do mięs, ryb, pasztetów.