Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sosy są dodatkiem do sypkich, suchych potraw. Nadają im soczystość i podkreślają smak. Podawane są do potraw gorących, jak i zimnych mięs oraz przekąsek. Dzisiaj przedstawiam znakomity sos do zimnego bufetu, wędlin, pasztetów oraz do kanapek.
deska do krojenia, nóż, salaterka
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 342
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14845
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1771
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 17224
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 342
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14845
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1771
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 17224
Składniki
Żółtka przetrzeć przez sito lub dokładnie rozetrzeć na jednolitą masę z musztardą, ucierać dalej dodając olej.
Do gęstego sosu dodać drobno posiekane korniszony i grzybki oraz białka jajek.
Dodać zieleninę i doprawić do smaku solą i cukrem. Podawać jako dodatek do mięs, ryb, pasztetów.