Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos tysiąca wysp to idealny dodatek do sałatek lub mięsnych przystawek.
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 98
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 4024
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 143
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 98
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 4024
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 143
Składniki
Do miseczki dodajemy majonez, ketchup, śmietanę oraz musztardę. Mieszamy dokładnie składniki. Następnie dodajemy sół, pieprz, ostrą paprykę, pieprz ziołowy i kurkumę. Czosnek przeciskamy przez praskę i dodajemy do rezty składników. Dokładnie wszystko mieszamy. Sos przechowujemy w lodówce. Sos możemy podawać to wielu dań. Smacznego ;)