Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos tysiąca wysp to idealny dodatek do sałatek lub mięsnych przystawek.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68393
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2027
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68393
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2027
Składniki
Do miseczki dodajemy majonez, ketchup, śmietanę oraz musztardę. Mieszamy dokładnie składniki. Następnie dodajemy sół, pieprz, ostrą paprykę, pieprz ziołowy i kurkumę. Czosnek przeciskamy przez praskę i dodajemy do rezty składników. Dokładnie wszystko mieszamy. Sos przechowujemy w lodówce. Sos możemy podawać to wielu dań. Smacznego ;)