Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos tysiąca wysp to idealny dodatek do sałatek lub mięsnych przystawek.
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 327
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15090
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3049
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 327
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15090
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3049
Składniki
Do miseczki dodajemy majonez, ketchup, śmietanę oraz musztardę. Mieszamy dokładnie składniki. Następnie dodajemy sół, pieprz, ostrą paprykę, pieprz ziołowy i kurkumę. Czosnek przeciskamy przez praskę i dodajemy do rezty składników. Dokładnie wszystko mieszamy. Sos przechowujemy w lodówce. Sos możemy podawać to wielu dań. Smacznego ;)