Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku i ogórka z dużą ilością koperku.
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 440
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2269
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1011
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 440
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2269
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1011
Składniki
Ogórka obieramy, wybieramy środek, ścieramy na tarce o grubych oczkach, odciskamy z nadmiaru wody i przekładamy do miski.
Do ogórka dodajemy jogurt grecki, majonez, przeciśnięty przez praskę czosnek oraz koperek, dokładnie mieszamy. Na koniec doprawiamy przyprawami.
Gotowy sos pozostawiamy do przegryzienia.