Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku i ogórka z dużą ilością koperku.
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19645
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 210
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1745
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19645
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 210
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1745
Składniki
Ogórka obieramy, wybieramy środek, ścieramy na tarce o grubych oczkach, odciskamy z nadmiaru wody i przekładamy do miski.
Do ogórka dodajemy jogurt grecki, majonez, przeciśnięty przez praskę czosnek oraz koperek, dokładnie mieszamy. Na koniec doprawiamy przyprawami.
Gotowy sos pozostawiamy do przegryzienia.