Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można użyć innych grzybów, ten sos robiłam do Pieroga biłgorajskiego. Smacznego.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8608
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7155
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4880
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327759
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8608
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7155
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4880
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327759
Składniki
Grzyby myjemy, odsączamy z wody, kroimy ma kawałki. Na patelni rozpuszczamy masło, dodajemy oliwę. Cebulę ( ja dałam cukrową ) kroimy na drobno i podsmażamy, dodajemy grzyby i dalej smażymy. Posypujemy mąką, mieszamy, robiąc zasmażkę, dolewamy trochę wody, sól, pieprz, rozmaryn. Dusimy pod przykryciem ok. 15 minut. Posypujemy koperkiem i zaciągamy śmitaną. Smacznego. Na zdjęciu sos z Pierogiem biłgorajskim. Polecam