Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos z natki pietruszki może być dodatkiem do gotowanej marchewki lub smażonych ziemniaków. Przygotowanie jest proste i przyjemne. :)
patelnia, rondelek, blender
Proste danie w stylu włoskim -ulubiony makaron, mięso mielone, sos pomidorowy...
Odsłon: 58
Najlepszy szczaw jest w maju dlatego jadę za miasto w sprawdzone już miejsce...
Odsłon: 7037
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 6093
Proste danie w stylu włoskim -ulubiony makaron, mięso mielone, sos pomidorowy...
Odsłon: 58
Najlepszy szczaw jest w maju dlatego jadę za miasto w sprawdzone już miejsce...
Odsłon: 7037
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 6093
Składniki
Cebulę obrać, pokroić w kostkę.
Natkę umyć. Oddzielić listki od gałązek. Gałązki można zamrozić i wykorzystać później do gotowania wywaru na zupę.
Cebulę zeszklić na maśle. Dodać natkę. Podlać wodą. Dodać śmietanę. Całość wymieszać i dusić przez ok 5 minut.
Orzechy uprażyć na patelni.
Zblendować orzeszki wraz z sosem na w miarę jednolitą masę. Smacznego! :)