Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W tym sosie mieszają się dwa smaki: ostry i łagodny, kremowy. Pierwszy to zasługa pieprzu marynowanego, drugi został stworzony przez połączenie sera pleśniowego i śmietanki.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10812
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3472
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2522
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10812
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3472
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2522
Składniki
Cebulę pokroić na ósemki, podpiec na suchej patelni, tak aby nabrała ciemnych barw (taka podpalana cebulka). W rondelku podgrzać śmietankę, pieprz marynowany i ser pleśniowy, pokrojony na kawałki. Gdy ser się rozpuści i sos będzie miał jednolitą konsystencję, dodać podpalaną cebulę. Wszystko razem zagotować. Sos idealnie pasuje do duszonej polędwiczki wieprzowej. Smacznego :)