Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmietanki. Idealnie komponuje się z makaronem, ravioli, tortellini lub smażonym mięsem.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8194
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 424
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8194
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 424
Składniki
Do rondelka wlać wino i zagotować tak, żeby ok połowa objętości wyparowała.
Następnie dodać śmietankę i redukować sos.
Dodać masło oraz pokruszyć ser. Dokładnie wymieszać, przyprawić solą oraz białym pieprzem do smaku. Smacznego! :)