Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmietanki. Idealnie komponuje się z makaronem, ravioli, tortellini lub smażonym mięsem.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2559
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 421
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4370
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2559
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 421
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4370
Składniki
Do rondelka wlać wino i zagotować tak, żeby ok połowa objętości wyparowała.
Następnie dodać śmietankę i redukować sos.
Dodać masło oraz pokruszyć ser. Dokładnie wymieszać, przyprawić solą oraz białym pieprzem do smaku. Smacznego! :)