Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny sos na piątek :)
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 683
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 456
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 683
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 456
Składniki
Tuńczyka odcedzić, cebulkę posiekać drobno, połączyć, dodać kapary i śmietanę, podgotować ok. 5 minut na małym ogniu, doprawić. Sos powinien być - dzięki śmietanie i kaparom kwaśnawy. Można dodać odrobinę zalewy z kaparów. Podawać z kokardkami (farfalle) , rurkami (penne, penne rigate) albo inną krótką formą włoskiej pasty. Smacznego!