Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny sos na piątek :)
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1581
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 932
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1581
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 932
Składniki
Tuńczyka odcedzić, cebulkę posiekać drobno, połączyć, dodać kapary i śmietanę, podgotować ok. 5 minut na małym ogniu, doprawić. Sos powinien być - dzięki śmietanie i kaparom kwaśnawy. Można dodać odrobinę zalewy z kaparów. Podawać z kokardkami (farfalle) , rurkami (penne, penne rigate) albo inną krótką formą włoskiej pasty. Smacznego!