Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny sos na piątek :)
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 452
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666397
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 170
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 777
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5858
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1017
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 452
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666397
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 170
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 777
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5858
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1017
Składniki
Tuńczyka odcedzić, cebulkę posiekać drobno, połączyć, dodać kapary i śmietanę, podgotować ok. 5 minut na małym ogniu, doprawić. Sos powinien być - dzięki śmietanie i kaparom kwaśnawy. Można dodać odrobinę zalewy z kaparów. Podawać z kokardkami (farfalle) , rurkami (penne, penne rigate) albo inną krótką formą włoskiej pasty. Smacznego!