Dodatki Przepis na:
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Tuńczyka odcedzić, cebulkę posiekać drobno, połączyć, dodać kapary i śmietanę, podgotować ok. 5 minut na małym ogniu, doprawić. Sos powinien być - dzięki śmietanie i kaparom kwaśnawy. Można dodać odrobinę zalewy z kaparów. Podawać z kokardkami (farfalle) , rurkami (penne, penne rigate) albo inną krótką formą włoskiej pasty. Smacznego!
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

mamakacperka4 22 czerwca 2009Zgłoś do usunięcia
Acha i nie wiem.... czy posypuje sie serem?0 Kto głosował? | Odpowiedz

mamakacperka4 22 czerwca 2009Zgłoś do usunięcia
Zrobiłam, ale mi osobiście średnio smakowało, te kapary to na occie moga byc do tego, bo takie miałam ?0 Kto głosował? | Odpowiedz