Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przede wszystkim łagodny ,aksamitny smak.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326840
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12139
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17073
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326840
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12139
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17073
Składniki
Papryki opiekłem w całości w 200 stopniach C , aż skórka zbrązowiała. Włożyłem następnie do woreczka śniadaniowego i odstawiłem na 10 minut . Obrałem ze skórki , oczyściłem z pestek , zmiksowałem z masłem. Doprawiłem cukrem , sola i pieprzem. PS : paprykę obierałem na sicie aby zachować sok z papryki , który zmiksowałem razem ze śmietaną i miąższem.