Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie macie pomysłu na pierś kurczaka? To właśnie śpieszę wam z pomocą na przepyszną pierś z dodatkami, nie wiem czy spodoba się Państwu mój pomysł ale powiem że jest smaczny i co najważniejsze przepyszny
deska, miska, naczynie do pieczenia, nóż
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 66
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 227
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2839
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 66
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 227
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2839
Składniki
Przygotować pierś z kurczaka, ponacinać mniej więcej po dwa centymetry nie do samego końca, dodać przyprawy i całe mięso natrzeć odstawić na 15 minut. Mięso przełożyć do naczynia a w miejsca przecięcia włożyć ser mozzarella posypać kostkami sera żółtego oraz włożyć paprykę konserwową
Na koniec posypać czosnkiem niedźwiedzim suszonym i wstawić do piekarnika ustawionego na 190 stopni piec 50 minut łącznie z rozgrzaniem po tym czasie wyłączyć piekarnik i pozostawić w piekarniku z uchylonymi drzwiczkami na 5 minut. Takie danie nadaje się do dania głównego jak i do kanapek