Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i bardzo szybka surówka do drugiego dania z kapusty pekińskiej i marchewki gotowa w kilka chwil.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19255
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13042
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1692
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232129
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19255
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13042
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1692
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232129
Składniki
Marchewki obierz , opłukaj i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Cebule obierz i pokrój w kostkę , kapustę pokrój w paski . Warzywa wymieszaj.
Czosnek przeciśnij przez praskę. Majonez wymieszaj z jogurtem , dopraw do smaku solą i pieprzem.
Warzywa połącz z sosem , dodaj pokrojony koperek. Przed podaniem wstaw do lodówki na 30 minut żeby smaki się połączyły.