Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna surówka, która pasuje do wielu dań mięsnych i rybnych. Jest zdrowa, tania i łatwa do przygotowania.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 56
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4307
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2589
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 56
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4307
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2589
Składniki
Cebulę obierz i pokrój w paski. Jabłka umyj usuń gniazda i pokrój w pół plasterki. Ogórki kiszone pokrój w pół plasterki. Wszystkie składniki połącz ze sobą dodaj olej i świeżo zmielony pieprz.
Surówka przed podaniem możesz schłodzić około 30 minut w lodówce Smacznego.