Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sami przyznajcie ile razy zamawialiście dania z chińskiego baru i myśleliście ''jak odtworzyć w domu tą surówkę?". Śpieszę z pomocą i przepisem ;) Jest pyszna!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1056
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5615
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8735
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18047
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1056
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5615
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8735
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18047
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy, cebulę kroimy w piórka a marchewkę obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach.
Warzywa umieszczamy w misce.
Do rondelka wlewamy olej i ocet. Dodajemy cukier i sól. Całość podgrzewamy na małym ogniu tylko do momentu rozpuszczenia się soli i cukru.
Ciepłą zalewą zalewamy warzywa, mieszamy dokładnie i odstawiamy na około 2-3 godziny. Gotowe!