Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, aromatyczna i kolorowa surówka o leciutko ostrawej nucie pasuje do każdego obiadu.
Jedna z moich ulubionych domowych wędlin. Soczysty boczek rolowany z pieprzem...
Odsłon: 72
Ciasteczka przygotowane według przepisu Futka. Oto link do przepisu; https://...
Odsłon: 214
Jedna z moich ulubionych domowych wędlin. Soczysty boczek rolowany z pieprzem...
Odsłon: 72
Ciasteczka przygotowane według przepisu Futka. Oto link do przepisu; https://...
Odsłon: 214
Składniki
Kapustę pekińską pokroić na cieniutkie i drobne paseczki. Por przekroić na pół wzdłuż, umyć, osuszyć I pokroić w cienkie wiórki, przełożyć do miski I lekko osolić i wymieszać. Marchewkę i rzodkiew obrać I zetrzeć na tarce na grubych oczkach dodać do kapusty. Posiekaną natkę pietruszki i pokrojony por połączyć z resztą i dobrze wymieszać. Do śmietany lub jogurtu dodać 2 łyżki ziół włoskich i 1 łyżeczkę suszonego koperku, całość dokładnie wymieszać. Tak przygotowany dos dodać do warzyw i starannie wymieszać I gotowe. Podawać do wszelkiego rodzaju obiadów. SMACZNEGO!!!