Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, aromatyczna i kolorowa surówka o leciutko ostrawej nucie pasuje do każdego obiadu.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 662
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 451
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 662
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 451
Składniki
Kapustę pekińską pokroić na cieniutkie i drobne paseczki. Por przekroić na pół wzdłuż, umyć, osuszyć I pokroić w cienkie wiórki, przełożyć do miski I lekko osolić i wymieszać. Marchewkę i rzodkiew obrać I zetrzeć na tarce na grubych oczkach dodać do kapusty. Posiekaną natkę pietruszki i pokrojony por połączyć z resztą i dobrze wymieszać. Do śmietany lub jogurtu dodać 2 łyżki ziół włoskich i 1 łyżeczkę suszonego koperku, całość dokładnie wymieszać. Tak przygotowany dos dodać do warzyw i starannie wymieszać I gotowe. Podawać do wszelkiego rodzaju obiadów. SMACZNEGO!!!