Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, aromatyczna i kolorowa surówka o leciutko ostrawej nucie pasuje do każdego obiadu.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7554
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2585
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7554
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2585
Składniki
Kapustę pekińską pokroić na cieniutkie i drobne paseczki. Por przekroić na pół wzdłuż, umyć, osuszyć I pokroić w cienkie wiórki, przełożyć do miski I lekko osolić i wymieszać. Marchewkę i rzodkiew obrać I zetrzeć na tarce na grubych oczkach dodać do kapusty. Posiekaną natkę pietruszki i pokrojony por połączyć z resztą i dobrze wymieszać. Do śmietany lub jogurtu dodać 2 łyżki ziół włoskich i 1 łyżeczkę suszonego koperku, całość dokładnie wymieszać. Tak przygotowany dos dodać do warzyw i starannie wymieszać I gotowe. Podawać do wszelkiego rodzaju obiadów. SMACZNEGO!!!